Nina Basharova

Imagen 3Imagen 2Imagen 4

La Nina va arribar a Nova York el 2002 per treballar en el món de la joieria i en les seves pròpies col·leccions. Té un bon currículum i uns quants premis a la seva trajectòria com: Geometrichemozioni 2006 by ‘Trissinooro Consortium, Trissino, Italy, Electornos2006 by ‘Amberif’ in Gdansk, Poland. M’encanten les seves peces!

Nina came to New York in 2002 to work as an independent jeweller designing their own collections. She has a good curriculum and has received many international and illustrious awards, including: Geometrichemozioni 2006 by ‘Trissinooro Consortium, Trissino, Italy, Electornos2006 by ‘Amberif’ in Gdansk, Poland. I love her jewels!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.