Etsy Featured Seller

Imagen 3
El sol, la platja i les cervesetes ben freques fan passar bé aquests últims dies abans de les vacances. Jo tanco la paradeta oficialment de l’1 d’Agost al 31, tot i que em podreu trobar treballant fins el 10 d’Agost per si de cas us sorgís alguna emergència!! 😉
És un honor per mi dir-vos que des d’avui sóc a la pàgina principal de ETSY.COM com a Artista Destacada. Hi seré tot el cap de setmana, del 24 al 27 de Juliol, amb un bon carregament de peces noves. Em fa molta il·lusió i és una gran oportunitat per donar a conèixer la meva feina on-line.
A més, he participat en l’elaboració d’un video que ha dirigit l’Oriol pel concurs de ETSY.TV, i és fantàstic.. Podeu veure el video i votar-lo aquí: http://www.etsy.tv/video/Handcraft-Love-Land-on-Etsy-com I pels que us faci gràcia també hi ha el “Making Off” aquí: http://www.vimeo.com/5742618
Que tingueu unes bones vacances i que gaudiu molt de les coses bones, jo segur que ho faré!

The sun, the beach and cold beer make fun these last days before the summer holidays. I close my workshop officially on 1st to 31st of August , although you can find me working until 10th August in case you’ll have any emergency!! 😉
It’s an honor for me to tell you that from today I’m on the front page of ETSY.COM as a Featured Artist. I will be there all weekend, from 24th to 27th July with some of my new pieces. I’m really excited and it will be a great opportunity to show my work online.
In addition, I have participated in the making of this video which has directed Oriol for the competition on ETSY.TV, and it’s amazing. You can see the video and vote it here: http://www.etsy.tv/video/Handcraft-Love-Land-on-Etsy-com And you can see the “Making Off” here: http://www.vimeo.com/5742618
Have great summer holidays and enjoy the nice things, I’m sure I will!

6 respostes a “Etsy Featured Seller

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.