Eyvia Gioielli

eyvia5eyvia4eyvia2

Eyvia Gioielli, creada el 1992, és una empresa concebuda per Luca Ronco, joier i graduat per l’Escola Benvenuta Vellini de Valenza Po. La seva passió per les joies i per les perles l’ha portat a crear aquestes fantàstiques col·leccions. Trobo les seves peces d’una gran delicadesa.

Eyvia Gioielli, established in February 1992, was conceived by Luca Ronco, Jewel Designer and graduate of the renowned Benvenuto Cellini School of Art at Valenza Po. Luca’s passion for jewellery and pearls made him to create these wonderful collections. I find his work so delicate.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.