Martina Pont

La Martina ha inaugurat recentment el seu bloc amb una petita selecció de les seves magnífiques joies. Fa peces on combina la plata oxidada amb el vidre, teixits i el ciment. Les seves peces són molt poètiques i sempre amb un marcat significat conceptual. Després d’estudiar Belles Arts va decidir que es volia dedicar a la joieria i actualment és titulada per la Escola Industrial i Alchimia. Treballa compartint taller amb Fèlix Zuazu i les seves peces les podeu trobar a La Basilica, Alea i Girandole entre d’altres. La Martina té ja una bona trajectòria i estic segura que en sentirem a parlar sovint de les seves joies!

Una resposta a “Martina Pont

  1. hacer cosas es mas o menos, fácil, que estas sean bellas ya es un poco mas complicado, que se perciba la sensibilidad es algo que consiguen muy pocas personas, pero lo que hace realmente que un trabajo sea una pieza artistica es la intensidad que es capaz de reflejar. Y esta obra es capaz de llegar muy profundo, muy a las entrañas.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.