Tomasz Donocik

L’artista que hi ha darrere d’aquestes magnífiques joies ens presenta una nova visió de la joieria dirigida especialment als homes. Des de collarets, agulles de corbata o bufandes, decorades amb motius inspirats en la literatura o l’aquitectura. Tomasz, nascut a Viena, va decidir anar a estudiar joieria a Londres, on després de passar per la Central Saint Martins va complementar els seus estudis al Royal College of Art. Concep la joieria com un objecte de disseny i ornamental, on barreja nous materials amb els tradicionals i transforma les seves peces en vestits extravagants per ser lluits en pasarel·les de tot el món. No em queden més paraules!!

Una resposta a “Tomasz Donocik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.