Joyas à la Carte

“Joyas à la Carte” és una plataforma de trobada i de negocis per a un grup internacional de dissenyadors de joieria contemporània d’alta qualitat artesana. La primera edició serà el proper 29 de Novembre i es farà a l’Hotel 1898 de Les Rambles de Barcelona.
“Joies à la Carte” és una ocasió única per als joves dissenyadors de presentar les seves col·leccions. S’ofereix possibilitat d’exposar les joies en un esdeveniment de portes obertes a tothom i vendre directament al públic. Hi partciparan una selecció d’uns 20 joiers, que previament seran seleccionats per un jurat. Hi ha temps fins el dia 25 de Setembre per enviar les vostres sol·licituds!! Us deixo les bases aquí sota i per més informació podeu visitar la seva web: www.joyasalacarte.com

BASES

Participar-hi
Joies à la carte s’adreça a tots aquells professionals del sector de la Joieria Contemporània, així com a qualsevol creador que vingui d’altres àmbits com l’art o el disseny.
La convocatòria s’obre a totes les nacionalitats, independentment del país de residència. Els materials emprats, les dimensions de les peces i el tema són lliures.

La Selecció
Partint de les sol·licituds de participació rebudes farem una selecció de 20 artistes que podran exposar i vendre les col·leccions triades durant Joies à la carte.

Els criteris de selecció seran els següents:
Originalitat / Innovació del disseny, de la visió comercial, qualitat dels acabats, materials utilitzats, concepte i preu de les peces.

Període de inscripció
La convocatòria romandrà oberta de l’1 d’Agost al 25 de Setembre del 2008. El resultat de la selecció de dissenyadors tindrà lloc el dia 29 de Setembre del 2008 i serà seguit d’un enviament email de confirmació i de la publicació de la llista a la plana web www.joyasalacarte.com
No acceptarem sol·licituds enviades fora del límit de la convocatòria.

Presentació de les Col·leccions
Les col·leccions es presenten per email a l’adreça següent:
rybaczek@joyasalacarte.com

Format PDF o JPG per als documents següents:
Curriculum vitae resumit del Dissenyador on figurin el nom, l’adreça, el codi postal, el telèfon, l’email, la data de naixement i la professió (document word).
Book del Dissenyador amb imatges dels treballs realitzats on s’expliquin les tècniques emprades.
Document de la Col·lecció: títol de la col·lecció, imatges de totes les peces de la col·lecció sobre fons blanc i text explicant la tècnica i els materials utilitzats, les dimensions aproximades de cada peça i els preus.

La quota de Participació

Un cop realitzada la selecció dels treballs presentats, els dissenyadors hauran d’abonar una quota fixa de 250,00 euros + 16% d’IVA per dissenyador.
El pagament s’haurà d’efectuar abans del 15 d’octubre del 2008 per confirmar amb temps la participació del dissenyador a la fira. Un cop efectuat el pagament us demanarem les dades de l’empresa o bé de l’autònom: raó social, NIF o VAT number, adreça completa, codi posta, ciutat, país, telèfon, email i persona de contacte.
El dia de l’esdeveniment s’aplicarà un 20% de comissió sobre l’import total de vendes de cada dissenyador, que serà abonat al finalitzar l’esdeveniment.

Responsabilitats
El dia 29 de Novembre del 2008 el dissenyador o bé el seu representant s’ha de presentar a l’Hotel 1898 a Barcelona a les 9:00 del matí amb la seva col·lecció, havent de romandre-hi tot el dia com a responsable del material exposat.
El dissenyador s’ha de presentar a les 8:30 per a preparar l’exposició. L’horari serà de 10:00 del matí a 22:00 del vespre. Els participants hauran de contractar una assegurança contra un eventual robatori o deterioració de les obres presentades durant el dia.

El Jurat
Jurat internacional composat de professionals del món de la moda, de la joieria i de la comunicació.

Preguntes
Podeu aclarir qualsevol dubte dirigint-vos a la nostra plana web www.joyasalacarte.com

Organització

Galeria i Botiga “La Basílica”
Carrer de Sant Sever 1, 08001 Barcelona, Espanya. Tel. +34 93 304 2047

“Le Département”
www.le-departement.com
Via Augusta 37, 08006 Barcelona, Espanya. Tel. +34 678 450 335

2 thoughts on “Joyas à la Carte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.