Gioiello Italiano Contemporaneo at Kunstgewerbemuseum of Berlin


El nostre amic Fabrizio Tridenti ens informa que a la Revista Arte y Joya num. 178 (pàgines 113-116) hi ha un article que parla de l’exposició “Gioiello Italiano Contemporaneo”. Actualment podem visitar aquesta exposició al Kunstgewerbemuseum of Berlin fins el 4 d’Octubre. L’exposició consta de 150 participants i més de 400 peces. Organitzada per Vicenza Fair i dirigida per Alba Cappellieri.

“The exhibition “Italian contemporary design” tells about masters of jewellery and masters of design,but also about youngs designers, international companies and small family businesses to highlight the excellence of Italian jewellery in using techniques and materials peculiar to made in Italy, from coral to filigree, from micromosaic to lava stone.”

Podeu veure l’article d’Arte y Joya aquí.
Més informació la podreu trobar a Klimt02, clicant aquí.

Una resposta a “Gioiello Italiano Contemporaneo at Kunstgewerbemuseum of Berlin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.