MSO Joies – Flor de Lotus

” M’agrada banyar-me davant teu. Et deixo contemplar la meva bellesa vestida amb fines robes de llí. Em submergeixo a l’aigua per estar amb tu. Mira’m!”

Us presento la meva nova col·lecció “Flor de Lotus” inspirada en unes de les moltes flors que creixien al riu Nil. Els Egipcis van asociar el poder la la Flor de Lotus amb el del sol, la vida, el renaixement i la llum. A tots els jardins s’hi podien veure aquestes flors, que eren de color blau i grogues al centre, com el sol que sorgia cada matí de les aigües del Nil. Símbol de poder, es va representar el faraó amb aquestes flors i s’identificava amb el procés de vida al més enllà, perquè la flor feia sortir el sol quan s’obria.

13 respostes a “MSO Joies – Flor de Lotus

 1. Et felicito! Trobo que has sabut equilibrar molt bé les formes del collaret, les suaus ombres nascudes del volum endolceixen el conjunt de la peça. M’agrada molt tota la col.lecció. Si no et sap greu voldria penjar-ho al meu blog.

  M'agrada

 2. que linda tu nueva colección! me gusta el collar sobretodo. y el video está super, creo que bien resumido, en un minuto contaste toda tu idea y proceso. felicitaciones!

  M'agrada

 3. Té tot aixó que et diuen els experts, però jo, que tinc el privilegi d’entrar dins la teva ànima, se que té moltissim més.
  El video no podia estar millor, excepcional, el montatge, la música.
  Carinyo, de veritat, em falten paraules.
  T’estimo.

  M'agrada

 4. Les teves mans han aconseguit traslladar la força del sol i la flor de lotus a les sencilles i alhora polifacètiques peces. Moltes lectures se’n desprenen només mirar-les. Equilibri, llum, templança, sensualitat, temps… Tens un el dó de la bellesa en el que fas i en el que mires. Gràcies per ensenyar-nos-ho.
  Petons i enhorabona per aquesta nova col.lecció.

  M'agrada

 5. Com de sempre m’han fascinat, les teves peçes són plenes de poesia, evocadores de sentiments, és imposible quedar indiferent.
  L’altre dia vaig tenir la sort de veure peçes teves a la botiga Verdejade i haig de dir-te que quan les tens a les mans guanyan en bellesa, són càlides.
  Continua creant, no deixis mai d’expresar-te com més t’agradi. Felicitats per la nova colecció.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.