MSO Joies a TendenciasTV

Avui han publicat un reportatge sobre les meves joies i el meu taller a la web de TendenciasTV, un espai dedicat a la moda i les noves tendències. Són una gent fantàstica que busca i aposta constanment pels nous creadors de tot el món. També tenen un bloc on a partir d’aquesta setmana col·laboraré parlant sobre joieria contemporània. Espero que us agradi!!

Ja que hi estic posada farem una mica més de autobombo, des del diumenge que està en funcionament la meva botiga Etsy (online) on hi podreu trobar algunes de les meves peces. Espero poder-hi tenir més joies aviat!!

9 respostes a “MSO Joies a TendenciasTV

 1. Oh, MOLTES FELICITATS noia! Ostres ara, a part de mirar el teu blog també haurem de mirar els de tendencias TV que parla de joieria, més feina!!Deus sentir-te orgullosa per tota la tasca que estàs fent i sobretot per crear peces tant especials… M’alegro molt de debò i per cert, quin taller més xulo!, jejeje. I sort amb la botiga online!!!!

  M'agrada

 2. Fantàstica entrevista.No podias expressar millor el que sents quant estàs creant i fent amb les teves mans un dels teus projectes.Trobo que has dit el just i necessari perquè tots entenguem que quan treballes, disfrutes tant o més qu quan veus la teva peça acabada.Enhorabona per l’entrevista, un art com el que tu ensenyes no es te facilment.

  M'agrada

 3. Molt chulo el reportatge! I les teves joies es veuen molt bé. Ah! i també m’ha agradat molt el teu taller, espero que estiguis treballant a gust i molt feliç!! una abraçada.

  M'agrada

 4. Que buenooo nenaa, ja ja, ostres, jo hem moriria de vergonya. Menuda oportunitat!!!!. Escolta, ara que ets mediàtica i seràs famosa, que no et pujin els fums, eh!!, je je. Es conya.

  M'agrada

 5. ¡Enhorabuena por el reportaje, me ha encantado verlo!Genial poder ver de cerca tu forma de trabajar, y poder valorar más si cabe el trabajo de cada pieza…(me acabo de dar un paseíto por tu tienda en etsy, así he podido ver más puntos de vista de tus obritas de arte):)

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.