MSO Joies

Estreno Setmana Santa amb noves peces i noves botigues. A partir de demà podreu trobar les meves joies també a Antherea de Miriam Alsina (C. Regomir 4 bis de Barcelona) i a J&G de Gemma i Joan Pau (C. St Pau 9 de Figueres). Per estrenar la primavera, també tinc novetats a La Basílica (Barcelona), a Can Nogué (Vic) i a Báguena (Barcelona) i espero que aviat pogueu trobar-me a algun altre lloc. Per si us voleu entretenir una estona totes les noves peces les trobareu al meu Flickr, actualitzat d’aquesta mateixa tarda. Una abraçada i que tingueu una bona Setmana Santa!!

10 thoughts on “MSO Joies

  1. que bueno ver tu trabajo, no solo eres una excelente blogera sino tambien una gran joyera!! gracias, como siempre, por tus post y tus hermosos comentarios para todos nosotros y felicidades por tu gran trabajo, nustras joyeras se conoceran en lo de miriam antes que nosotras un abrazo

    M'agrada

  2. Estic d’acord amb un del comentaris, el ptimer anell és d’una bellesa extraordinaria. Jo ja t’ho vaig dir només veure’l.No fa falta que digui que no hi ha cap peça que no m’agradi, me les posaria totes.Ets una gran artista, carinyo.T’estimo

    M'agrada

  3. No m’extranya que cada dia més botigues vulguin tenir les teves joies, són genials. M’agrada molt la linea que treballes, el teu estil propi, tots ells tenen alguna cosa en comú (a part de la seva creadora, esclar). El primer és magnific…, però jo em quedaria amb l’ultim, amb els contrastos de colors.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.