La força del lloc

Avui a les 19:00 s’inaugura l’exposició ” La força del lloc” Joieria i naturalesa a Serradui, seminari de tècniques de fosa primitives al Centre Català d’Artesania (C/. Banys Nous 11) de Barcelona en la qual hi participen diferents alumnes i professors de joieria de l’escola Massana. L’exposició serà vigent fins l’1 d’Abril, o sigui que pels que no puguin venir avui, encara tenen temps per anar-la a veure. Per més informació podeu entrar a la web d’Artesania de Catalunya o descarregar-vos el tríptic de l’exposició. Al llarg d’aquest més i el següent hi haurà diverses conferències relacionades amb l’exposició; una d’elles a càrrec de la professora Úrsula Viñolas “La realitat, avui, d’una tècnica primitiva. Fosa a la cera perduda dels Ashanti. Krofofrom, Ghana, juliol de 2006.” Ens veiem a la exposició d’aquí una estoneta, jo no me la perdré!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.