MSO Joies

Per petició de la meva mare i d’altres persones us penjo avui quatre peces noves que pertanyen a la col·lecció “Organic”. Estan fetes amb plata i Calcedònia cristal·litzada. Si entreu a la web hi podreu trobar unes quantes peces més de la mateixa col·lecció. Espero que us agradin!!!

6 respostes a “MSO Joies

  1. Hola!!gracias por todos esos comentarios tan bonitos que me has dejado en mi blog.veo que tienes tu taller en BCN y me encantaria poder pasar a visitarte y ver tus trabajos mas de cerca que igual son fascinantes.ya me dices si te va bien.un saludogisselle

    M'agrada

  2. hola!!!pues me parece bien!!…que nos juntemos en el centro, hacemos un cafe y charlamos un poco, y si quieres pues me enseñas el espacio.un saludo y ya nos pondremos de acuerdo para quedar una tarde de estas.adeugill

    M'agrada

  3. Que maques que hi queden aqui les teves joies!! realment entrar al teu blog sempre es un plaer, però si a+a+ hi trobo les teves joies el plaer es converteix en infinit.Fes-ho més sovint, reina.T’estimoMaite

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.